Despre produse Tupperware, în general

            Scurt istoric

În anul 1945 chimistul american Earl Tupper a realizat recipiente din polietilenă specială cu capac ermetic.În primii ani produsele Tupperware se vindeau în marile magazine și în magazinele specializate.Din păcate caracteristicile specifice nu erau vizibile și, din acest motiv, în 1951, Earl Tupper a retras produsele din magazine și a început să le vândă prin intermediul unor reuniuni la domiciliu , în care a combinat prezentarea produselor cu vânzarea lor.


    Produsele Tupperware

Toate produsele tupperware sunt fabricate din materiale pure și non-toxice , concepute pentru a putea sta în contact cu produsele alimentare.Recipientele sunt fabricate conform normelor europene. Așadar toate produseleTupperware au marca europeană care garantează o calitate deosebită pentru consumatori.

Caracteristici 


Pot fi suprapuse 

Sunt ușoare

Nu absorb și nu transmit mirosuri

Se spală ușor , atât manual cât și în mașina de spălat vase


Garanția

Tupperware  este sinonimul calității și constituie rezultatul investiției permanente și al îmbunătățirii constante a calității din etapa de proiectare , producție și service. Toate produsele Tupperware au garanție nelimitată privind materiile prime și produsele. Garanția nu se aplică la deteriorările cauzate de un accident sau de o utilizare necorespunzătoare (foc, acizi, tăieturi , zgârieturi).

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu