Crystalwave


Mulţumim pentru că aţi ales recipientele pentru alimente ce pot fi reîncălzite CrystalWaveTM , care vă pot economisi timpul preţios. Mâncarea gătită în avans poate fi păstrată în frigider în produsele CrystalWaveTM, gata de a fi reîncălzită în cuptorul cu microunde şi de a fi servită, tot din acelaşi recipient.
În poziţia deschisă, clapeta unică de ventilaţie de pe garnitură eliberează aburul în timpul reîncălzirii. Capacul va preveni stropirea în cuptorul cu microunde.

UTILIZARE ŞI ÎNTREŢINERE
• Recipientele CrystalWaveTM sunt destinate reîncălzirii alimentelor în cuptorul cu microunde, nu gătitului.
Nu puneţi alimente pe capace pentru a le reîncălzi
Produsele CrystalWaveTM rezistă în siguranţă la temperaturi ale alimentelor cuprinse între 0 °C şi 120 °C.
• Dacă încălziţi mai mult de 3 minute în cuptorul cu microunde (MAX. 600 W), opriţi ocazional şi amestecaţi pentru a asigura o reîncălzire uniformă (max. 5 min.). Asiguraţi-vă că aţi pus capacul la loc după ce aţi amestecat pe durata reîncălzirii.
• După reîncălzire, scoateţi produsul din cuptorul cu microunde şi lăsaţi-l să se odihnească timp de câteva minute pe blatul de lucru, pentru a permite temperaturii să se distribuie uniform.
• Conţinutul va fi fierbinte după reîncălzire. Manipulaţi folosind mănuşi pentru cuptor.
• Ridicaţi întotdeauna capacul la distanţă de dumneavoastră, pentru a evita ca aburul să vă provoace arsuri la degete.
• Dacă alimentele sunt preparate prea mult în cuptorul cu microunde, acestea pot atinge temperaturi de
peste 120 °C, iar recipientele vor fi deteriorate. Aveţi grijă deosebită la alimentele în cantităţi mici sau la cele cu conţinut ridicat de grăsimi sau zahăr, de exemplu sosuri, siropuri cu zahăr, şuncă şi carne cu os.
Verificaţi cantităţile mici de alimente cu risc ridicat la fiecare 30 secunde după primul minut de preparare.
• Umpleţi produsul până la maxim 2 cm sub muchia superioară.
• Deschideţi clapeta mică de ventilaţie înainte de a pune caserola etanşată în cuptorul cu microunde, pentru a evita acumularea aburului.
• Reîncălziţi alimente gătite scoase din frigider sau aflate la temperatura camerei, însă nu pe cele scoase din congelator. Decongelarea alimentelor în cuptorul cu microunde poate provoca deteriorarea recipientelor CrystalWaveTM, acestea devenind casante şi putându-se sparge.
Produsele CrystalWaveTM trebuie utilizate numai cu microunde; nu le utilizaţi pe sobă, într-un cuptor convenţional sau la grătar. Pentru cuptoarele cu microunde în combinaţie, asiguraţi-vă că programul dvs. nu comută automat la funcţiile de cuptor sau grătar.
• Lăsaţi mai întâi alimentele să se răcească înainte de a pune capacul pentru refrigerare.
• Lăsaţi întotdeauna cuptorul cu microunde să se răcească înainte de a introduce un recipient CrystalWaveTM în acesta.
• Consultaţi întotdeauna pliantul de instrucţiuni de la producătorul cuptorului cu microunde pentru informaţii despre utilizarea corectă a produsului. Dacă aveţi un suport rotativ în cuptorul cu microunde, asiguraţi-vă că recipientele CrystalWaveTM încap pe el şi că acesta se roteşte.
• Nu lăsaţi niciodată cuptorul cu microunde nesupravegheat în timpul utilizării.

INSTRUCŢIUNI DE CURĂŢARE
• Asiguraţi-vă că spălaţi noul dvs. produs înainte de prima utilizare.
• Spălaţi în apă caldă cu săpun şi clătiţi bine sau curăţaţi în maşina de spălat vase.
• Dacă unele alimente se lipesc, înmuiaţi rapid recipientele în apă caldă cu săpun.
• Nu utilizaţi bureţi sau agenţi de curăţare abrazivi deoarece recipientele pot fi zgâriate.
• Reîncălzirea alimentelor cu condimente sau colorate, cum ar fi curry sau roşii, poate provoca pătarea
recipientului. Stratul inovator Color ControlTM din interiorul recipientelor reduce substanţial pătarea
produsului şi marcarea pe termen lung. Recomandăm totuşi să clătiţi întotdeauna recipientul cu apă rece imediat după utilizare, pentru a evita apariţia unor pete persistente sau a unui miros puternic de mâncare.
Formarea petelor nu afectează performanţele produsului şi nu este acoperită de garanţia Tupperware.

GARANŢIE
Produsul CrystalWaveTM de la Tupperware este fabricat cu cea mai mare grijă şi precizie, din materiale de cea mai bună calitate, aprobat totodată pentru utilizarea în contact cu alimentele. Aceasta prezintă aceeaşi Garanţie a calităţii ca toate produsele Tupperware, fapt care asigură că veţi primi un înlocuitor în cazul în care un produs prezintă orice defect de fabricaţie sau material în timpul utilizării casnice obişnuite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu