Pentru bunătăți pe bază
de
ouă cu preparare simpla
și
rapidă.
Cu Microdelicia puteți face la cuptorul cu microunde o varietate de
rețete rapide și simple.
Gătind fără grăsime sau prăjire, nu există
riscul ca
mâncarea să
se
ardă sau să se lipească, așa că rezultatele foarte bune sunt sigure. Microdelicia este soluția perfectă pentru o omletă
rapidă dimineața la micul dejun.
Forma specifică este ideală pentru pregătirea unor rețete sănătoase, de la aperitive până la
deserturi. Multe rețete cum ar fi frittata strata, budincă, tartă cu fructe pot fi pregătite în Microdelicia. De
asemenea, puteți pregăti senvișuri calde și gustări rapide
pentru tineri.
Rețetele pregătite la Microdelicia pot fi însoțite de salate, pot fi tăiate și servite cu legume,
brânză sau orez.
Sfaturi și Îngrijire
Citiți toate instrucțiunile
înainte de a folosi Microdelicia
1. Spălați înainte de prima
folosire.
2. Clătiți Microdelicia cu apă rece imediat după folosire pentru a preveni mirosurile neplăcute și pătarea.
3. Microdelicia
se poate spăla în mașina de spălat vase.
4. Bateți întotdeauna
ouăle atunci când le
gătiți
în Microdelicia.
Pentru
o
bună omogenizare,
adăugați apa sau laptele în timp ce bateți ouăle .
5. Ouăle bătute se umflă în timpul gătirii. Respectați cantitatea maximă de 4 ouă, evitând
astfel revărsarea
conținutului.
6. Bateți cel puțin două ouă pentru a avea o omletă gătită uniform și pentru a evita ca unele părți să
se făcă prea mult.
7. Nu băgați două recipiente Microdelicia, în același timp, în cutorul cu microunde.
Omletele rezultate nu vor
fi
egal făcute.
8. Pentru rezultate bune, când gătiți în cuptorul cu microunde rețete pe bază de ou, folosiți un nivel de
putere scăzut (350 – 400 watt).
9. Când puneți legume, tăiați-le
felii subțiri astfel încât să
se gătească bine.
10. Dacă adăugați brânză sau șuncă, amestecați bine cu ouăle bătute și gătiți la o putere mică (între 350- 400 watt).
Grijă și Atenție
1. Microdelicia
se poate folosi
la temperaturi cuprinse
între 0°C
și
120°C. Nu o puneți în congelator
și
nu o expuneți la
temperature mai mari de 120°C.
2. Folosiți mănușile de
bucătărie când scoateți Microdelicia din cuptorul cu microunde.
3. Nu ridicați capacul înspre
față ca să nu eliberați aburul spre dumneavoastră.
4. Nu folosiți ustensile tăioase pentru a nu zgăria sau tăia recipientul.
5. Nu frecați resturile
de
pe recipient cu Spatula
de Silicon.
6. Nu încercați să rumeniți în cuptorul cu microunde la programul grill.
7. Nu folosiți Microdelicia în cuptorul traditional sau pe plită.
8. Nu adăugați ulei sau grăsime
în ouă pentru că asta va afecta produsul.
9. Nu încercați să prăjiți sau să
fierbeți ouăle
în
coajă în Microdelicia
pentru că pot exploda foarte periculos în cuptorul cu microunde.
Microdelicia – caracteristici
Formă ergonomică ușor de prins și de manevrat.
• Formă ideală
ce se potrivește
în
orice
cuptor
cu
microunde.
· Formă rotunjită astfel încât conținutul să poată fi scos ușor după gătire.
· Prevăzută cu găuri ce permit evacuarea aburului din interior și o gătire uniformă.
· Mânere generoase pentru o prindere bună.
Găurile sunt plasate departe de mânere pentru un transport sigur.
· Dimensiuni: 14 cm x
22.4 cm x
6.8 cm
· Capacitate: 430 ml
Instrucțiuni generale
Ghidați-vă după indicațiile din interiorul capacului.
Spargeți 2 până la 4 ouă ân Bolul Saturn de 1,5 l.
Adăugați 15 ml de apă sau lapte.
Bateți bine cu telul Tekna, fără să faceți spumă prea multă , evitând astfel umflarea în timpul gătirii.
Ghidați-vă după indicațiile din interiorul capacului.
Spargeți 2 până la 4 ouă ân Bolul Saturn de 1,5 l.
Adăugați 15 ml de apă sau lapte.
Bateți bine cu telul Tekna, fără să faceți spumă prea multă , evitând astfel umflarea în timpul gătirii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu